Werkradio’s voor vakmensen

Sinds 2004 is Perfectpro volledig gespecialiseerd in het ontwikkelen en bouwen van werkradio’s voor de professional. Vanuit dit unieke specialisme bieden wij u, als vakman, de keuze uit het meest complete assortiment muziekgereedschap.

Perfectpro werkradio’s zijn ontworpen, ontwikkeld en getest in Europa om zo optimaal aan te sluiten bij de hoge eisen van de Europese gebruiker. Dat ziet u niet alleen aan het professionele design maar vindt u ook terug in de hoge geluidskwaliteit en het unieke bedieningsgemak.

Om aan uw wensen op het gebied van nieuwste audio-technieken te voldoen, blijft Perfectpro innoveren. Uitgangspunt daarbij is onveranderd: uw en onze liefde voor muziek en radio.

BOUW- EN WERKPLAATSBESTENDIG

Om klaar te zijn voor de harde, dagelijkse realiteit zijn alle Perfectpro werkradio’s regen-, vuil- en stofbestendig. De behuizing en rolbeugels zijn volledig vervaardigd uit slagvast ABS kunststof en bij diverse modellen voorzien van additionele, rubberen schokdemping.

De 2 jaar garantie geeft u verder alle zekerheid.2-jaar-garantie

.

..

UNIEK TüV/GS GECERTIFICEERDDSC_2204TuVGS

Inmiddels zijn veel Perfectpro werkradio’s TüV/GS gecertificeerd.

Deze TüV certificering houdt onder meer in dat het productieproces en alle gebruikte componenten voldoen aan de strikte normen van het onafhankelijke, Duitse TüV keuringsinstituut.

GS (Geprüfte Sicherheit) is een additionele, door de TüV uitgevoerde productkeuring naar hoge Duitse veiligheidsnormen.

 

DSC_2263

Werkradio, Bouwradio en Werfradio

Dit zijn de drie meest gebruikte benamingen voor de radio’s die dagelijks gebruikt worden door mensen die hard aan het werk zijn met hun handen en hun hoofd.

Bouwradio (Nederland) of Werfradio (Vlaanderen) zijn wellicht de meest bekende benamingen maar aangezien Perfectpro, als geen ander merk, een zeer brede gebruikersgroep van vakmensen in vele sectoren heeft, dekt de meer algemene term Werkradio het best de lading. Onze radio’s vindt u namelijk, behalve natuurlijk in de bouw, ook spelend terug in de industrie, de agrarische sector, de metaalsector, in magazijnen, werkplaatsen, garages, bij grondwerkers, hoveniers, schilders etc. etc. Wij zijn er trots op om voor al deze professionals te mogen werken en ze ,via de werkradio’s, van de dagelijkse dosis arbeidsvitaminen te voorzien.