Bluetooth Werkspeaker Bluetooth Werkspeaker

PERFECTPRO WERKSPEAKERS: MULTI-FUNCTIONEEL MET EEN “LANGE ADEM”.
Er zijn enorm veel verschillende modellen Bluetooth speakers. Perfectpro Bluetooth werkspeakers zijn echter anders en uniek. Geen goedkope speelgoedjes of onhandige “chique-design” apparaten maar degelijke, dagelijks bruikbare werkspeakers.

BEDIENINGSGEMAK: Door duidelijke knoppen en display informatie voor de diverse functies kunt u de Perfectpro werkspeaker eenvoudig bedienen. Dit in tegenstelling tot de meeste huis-tuin en keuken Bluetooth speakers.

LONG-PLAYER LITHIUM ACCU’S VOOR EEN “LANGE ADEM”: De Perfectpro werkspeakers hebben Lithium accu’s met een extra grote capaciteit voor lang uithoudingsvermogen. Vergelijk de Perfectpro accu-capaciteit eens met de meeste andere speakers…. De aangegeven speeltijd is dan ook een reële speeltijd.

PROFESSIONEEL STERK: Behuizing van slagvast ABS materiaal, schok-, stof- en regenbestendig, UL/GS en TÜV/GS gecertificeerd. Klaar dus voor het professionele werk.

De aangegeven specificaties hebben betrekking op producten zoals deze actueel worden geleverd aan onze dealers. Deze kunnen afwijken van eerder geleverde producten en producten op voorraad bij de dealers. Alle specificaties zijn onder voorbehoud van eventuele aanpassingen en fouten.